Sunday, August 30, 2009

syaitan laknatullah!!!

ya allah..takott gylerr aku tady..
camni..ader owang invite aku join tubely..
aku pk cam web bese larh cam mys,fs,fb..tapi nie OVER UNIVERSAL siket..
aku da sign out layan mys n fb,tetibe ader request kat ym akuh..
name hani,aku pk pompuan..ghupe nyerr laky..
tetibe bantai dye cakap dye dari kuwait..mampos!
chewahh..speaking lar tadi..naseb baek bi aku ta tonggang terbalik sangat..
aku tanye dapat emel aku dari maner..
dye cakap tubely..[!@#$%^&*() punyer web]
memule aku layan baek jerr..
tetibe dye offer webcam dye..
aku da rase cam ta bez..aku decline r..
dye suro gak..kate penting..
nak ta nak ngan sesuku aty aku accept..
SYAITAN LAKNATULLAH!!!!
dye bagi video lucah..
[!@#$%^&*()!@#$%^&*()!@#$%^&*()] nah amek aku bg triple..
dengan itoo,aku troz gi bukak balek web tadi tuk CANCEL ACCOUNT!
selain itoo,aku nak delete dye dari frenz ym..tapi ta reti..
so aku tanye lar farid..sambil tu aku story skali...
bukan nyer nak bagi jawapan,ciap ley kate aku da jupe jodoh aku!
ko pon samer..[!@#$%^&*()]
emo r ginie!!bende aku ta sukerr..
but,finally..aku berjaye delete gak dye..
adoyay...PENING + SAKET NYER ATI!!!

P/S :PEOPLES OUT THERE!!!
        BEWARE WITH THAT WEB!
        DO NOT CREATE ANY ACCOUNT!DANGEROUS!!!
        BUT IF YOU LIKE IT,GO ON AND GO TO HELL!!

4 comments:

  1. aku x tau nak kata pe selain:
    ahahahahhahahhahahahahhahaha
    cian ko.....len kali ati2....klu da nmpk len mcm 2 ingore je...nak gak layan...entah2 dia sempat ng virus kat pc ko....

    ReplyDelete
  2. ye r..
    sala aku..
    tgk td on ym dye add balek...
    mmg nates!!

    ReplyDelete