Friday, June 11, 2010

Kenapa Kenapa Cinta

pelik kerr tajuk aku arini??hahaha!!nie sume gara2 aku tgk balik cite why why love kat youtube..bukan pe,tetibe feel nak jiwang2 sket..lagipon,aku tengah rindu kat 'orang' tuh..SIAPA???!ahahaha!!xyah taw r..aku bukan nyer rindu nak terhegeh-hegeh kat dye..juz aku rindu tyme ktowg MASIH SAHABAT BAIK..ntah nape r aku susa sgt nk cari PENGGANTI dye kat dlm aty aku nieyh..biar larh................cakap pasal cinta nieyh,kenapa kenapa??bagi aku,cinta nie kite xbley elak..kite kene trime ia walau sesakit maner pon yang kite rase..kite xkan bley benci or lupe kan org yg kite cinta if it is what you try to do..makin kite ckp benci,makin aty kite syg..makin kite nak lupe,makin kite ingat..SEKSA an???tapi tu larh hakikat..but,wuteva it is,cinta tu akan jadi sweet memory tuk ko..maybe teladan utk ko...tapi kalo dari sudut pandangan perempuan yang KECEWA,of course this is what they really want to say to that guy..bagi lelaki yang ADA PEMINAT..pernah x dye pk kenapa perempuan tu still berharap??because THEY GAVE THE HOPE!!biler ader harapan,the gurl will think that THERE IS A CHANCE!!do you get it??urmm,emosi lak pepagi rabun nie..tapi,nie pe yang aku rase r..tapi yg gurl tu plak jgn sesekali SALAHFAHAM pada any LAYANAN MESRA from any boys..it will KILL you slowly..trust me coz that already happened to me..thank God becoz I still alive..haha!so,aku da bg pandangan aku..korang??



No comments:

Post a Comment