Saturday, January 1, 2011

easy fortune happy life

Assalamualaikum..urmm,rase nak menulis baaaaaaaaaanyak banyak lar arini..so now nak story pasal taiwanese drama nieyh..actually citer nie aku tgk kat 8TV kul 3.00-4.00p.m from mon-fri...haa,amek ko lengkap aku bagi..aku nie mungkin r pelik sket kott coz i more prefer taiwanese than korean drama..org yg bertanggungjawab membawa aku ke arah nie adalah farid coz dye suro aku tengok citer why why love..urm,citer ni pasal mamat kaye lagi riak dan takbur terjumpe sorg pompuan miskin lagi hina..pe kejam jerr ayat aku nieyh laki tuh yan da feng and pompuan tuh xie fu an..aku x follow sgt tp citer nieyh superb r..kire layannn r..sebab tuh 2011 nieyh aku nk tengok taiwanese drama baaaanyak banyak..(^_^) aku tak taw r nak citer camne tp aku kire tengah promote r kat korang cube tukar angin sket dr korea korg tuh gi kat taiwan laks..ok???adios!

nie r starter citer nieyh..smart an?


 Blue Lan Cheng Long as Yan Da Feng

 Joe Chen Qiao En as Xie Fu An

 Roy Chiu Ze as Han Dong Jie  

 Jocelyn Wang Yi Ren as Jiang Zhen Zhen 

 Xiu Jie Kai as Yan Yang [saya amat SUKA dia..encem bukan??kenapa?watak dia dlm citer nieyh amat gentle!]

No comments:

Post a Comment