Monday, January 3, 2011

saya pergi menyahut seruan kerajaan!

 
Assalamualaikum..
ini hari last saye utk posting2..
lepas nie sambung balek 13th MAC 2011..
sebab tu lar tyme aku balek kott..
aiyooo,balek2 da kene ready nak amek result lak an..
ape perasaan saya nak pergi??
memule sekali of course r berdebar coz this is something new n famous..
pastuh aku cdeyh n rase nak jerit coz aku tgk member2 aku ramai da blah n terpakse menunggu..
tapi yang pasti aku EXCITED r nak gi nieyh..
aktiviti kat hutan,bez sioott!
juz nie lagi lasak kott..
urmm..nie jer la kott..
cume nak sampaikan pesanan..
if there hav any info about our future plan or psl mktb or pape jer larh yg aku WAJIB TAHU,minta tolong sgt2 sampaikan kat kami2 yang pergi PLKN nieyh.
weekend on 0172122476.
ok??thankz a lots!
ok lah,i want to PLKNing..adios!
wassalam.

wahhh..nanti saya pun akan pegang m16! wee~

1 comment: