Friday, February 4, 2011

wirawati DELTA yang HEBAT!

Assalamualaikum..salam satu malaysia [MALAYSIA BOLEH!!!]..heheh..!semangat plkn ko..aku kini sedang bercuti ari raye cina kat umah..abez kedit aku smlm duk wish HCNY kat member cina plkn aku..ecehh,satu msia lar kate..kuang3..!!urmm,pe yang aku rase da sebulan di plkn??syokk lar weyh..!!!aku rase different gylerr kat cnie..tp mase starter aritu mmg seksa jgak lerr nak bwk diri kat sane..da lame2 tuh baru ok..wat mase nie xtvt yg extreme tu lom start lg..aritu jerr kawad petang panas nak mampozz..abez bertambah gelap muke I..kui3..!!duk blaja dlm kelas jerr lar sebulan yg lepas..pasni un blaja dlm kelas jgak..aiyoo!!tp kelas aku PK3 mmg soooooooooooouu good!!!hahah!(^_^)ramai yg aku kenal kat pk3 nie bez2 r..dgn c.bid n c.wan..masyukk!!paling best of course r kompeni terbaek 2mggu berturut2 iaitu DELTA is hot to go!!aku suke sbb bdak2 kompeni aku nie ley thn r gylerr..tak lupe member2 aku yg dkt charlie,bravo n alpha..well,kat cnie aritu aku agak cdeyh r coz 4 ari kuarantin..demam kott..balik umah nie pon aku still batuk..aiyoo!!aku dpt sorang kawan rapat kat cnie..name dye hana,comel orgnyerr..huhu!dn seorg kwn yg gylerr,namenyer dila..heheh!(^_^) aku kat cnie asek sorak jerr keje..penatt gylerr!!suare pon hilang haa..tp cam aku ckp td,syok r duk cnie..aku rase diri aku yg terbaek kat plkn gopeng nieyh..urm,next story will be update later lar ea..aku tulis terpakse nie pon coz xde mood r nk mengarang..kihkihkih!!adios!




3 comments:

  1. haha,,x blh bla ar karangan ko,,mcm x ckup 350pth p'kataan je,,hoho,,yeah~ prangai giler2 tu ak la,, spe nk knal sila hubungi di talian 0123456789..okeyh?? haha,,slmt mencuba ye!!!

    ReplyDelete
  2. hoho,, asl karangan ko x cecah 350 pth p'kataan..ppe pon thanks lorh,,kwn yg giler2 tu ak la..spe yg b'minat nk knal dgn ak, sila hubungi ke talian: 0123456789..trima kasih,,slmt m'cube ye!! :)

    ReplyDelete
  3. eh2..!sebok laks dye nie..cam taw2 jerr aku masukkan name dye dlm post aku..kui3..!!

    ReplyDelete