Wednesday, March 16, 2011

BESTEST IN PLKN GOPENG!!!

 Pelatih...duduk sedia![satuuuu!!]
Selamat pagi cikgu-cikgu..[slmt pg wira / wirawati]
Selamat pagi wira wirawati..[slmt pg wira / wirawati]
Salam..Satu Malaysia![Malaysia bolehh!!!]
Semasa sayur melapor,tiada sebarang pergerakan atau percakapan..Faham atau tidak wira dan wirawati??[faham wira / wirawati!!-tapi sume tetap bergerak..(^_^)]

Kump 1 Siri 8/2011 Kem Taman Kepimpinan Gemilang Gopeng
:: you guys mmg gempak r..spirit korang sume unbeatable!even kite da create "history" kat cnie, dgn ckgu2 yg agak tak suke kat kite...we just stand still together coz we know who we are ALVOLIETA!!!

Kompeni Hot To Go DELTA Metamorfosis
::kegagalan membawa kejayaan..tepatt skaliii!!!even awal2 kite kalah KKJ,tp kite buktikan kite nie takde r teruk maner..lantak r ckgu2 nak kate pe..tp dak2 DELTA nie otak sume mmg sewel gyle gampang r!!asek wat lawak jerr yg wira..da tu,asek nk gado jerr sebelum nak bertanding pape tp naseb baek r menang gak..tue lar dye wirawati..(^_^)

Dorm DELTA 3
::sayalah ketua platun DELTA 3 sesi ke-3..!sory r bebanyak weyh coz aku taw tempat aku un kdg2 same jerr sepah gak..hehe!dak2 dorm nie mmg best r!thanks bebyk coz korg mmg active dlm stiap xtvt..sng nak coop dgn korang..korang even kdg2 cam senyap jeww,tp biler sampai angin sewel abez sume RAWKSS to the MAX!!!

PK 3...soooouu GOOD ah!!
::yeahh!!bersame c.azuan n c.bid...kelas yg gylerr kdg2..KOPI SUSU...baikk punyerr!!ahhaahaa!(^_^) kat cnie r aku kenal ramai makhluk selaen delta..kebisingan yoges,kelawakan brandon dll,mmg syok r...di cnie jugak lerr jatuhnyer hati aku kpd "beliau" tp ape kan daya...dye da terrjatuh dulu time kkj..aku redha jew larh..Thanks kat group aku dulu coz sudi mendengar time kite berkongsi..my buddy,Yin Hui n Kak Pah!!!

KN 7...mari dekat mari dekat
::1st day,aku jaja kat dorm aku kelas sunyi sepi cam ader org mati..the next day,aku tukar cite coz tetibe aku rase best pulak!kui3..!(^_^) korang sume time c.Shah ckp psl fakta abez sume K.O...tp bile mase main,amek ko...dgn sam tak abez2 wat org gelak,aku rase epy gyle r tyme KN!permainan rasmi for sure Ci Ku Pang!aku masih tak puas ati yerr dgn zeck sbb x kalahkan dye lg..takpe2,ade mase kite jumpe wat match lg yerr??ahhahaa!!(^_^)aku rindu ezza coz sbb dye r aku rase idop sket kelas tuh..wira kacak,wira pangkor dan wira playboy <3 tak dilupakan..semua r mmg best!!time KN nie r paling byk mkn kowtt..sambut bday jerr da bpe kali..paling unforgettable time bday zeck dgn daus r..abez sume bertepung dgn ising kek nyerr..a lot of memories!!!

Pelatih...duduk senang...[satuuu!!]

No comments:

Post a Comment