Sunday, March 27, 2011

SAYA NAK MASUK UITM!!!

 huiyooo,arini gi ekspo selangkah ke uitm kat shah alam...a very big thanks to ummu coz inform!tyme kat sane aku gerak dengan zeema,nailah,ema n dila...epy gylerr dpt jumpe dila coz da lame lost contact dgn dye...pastu jumpe ezza,zeck,syaz,izyan,pidot,afan,zira,hilda,mira...actually ekspo nie agak membantu coz byk info yg aku dpt...paling penting aku da taw r yg diploma nie tade r trok sgt n asasi tade r bagoz sgt...so aku rase aku mmg akan amek diploma r...coz kalo 1st year diploma ko excell,ko ley fasttrack masok degree tros...tapi cam tadi ader sorang urm pakcik uitm tu kate actually watpe nak amek fasttrack coz fasttrack nie akan susakan diri ko coz ko nak kene catch up sume dlm mase yg singkat...ta enjoy and kite takkan fhm course kite tuh dgn solid...ok,saya agak setuju :) tadi banyak fakulti aku da gi tapi ta sempat gi sume yang aku target r...paling lame kat booth hotel n tourist management...mmg superrrrrrrr menarik!!!hoho,saya tak pasti saya nak ke arah itu atau tidak coz family cam tak support sgt...tapi aku rase kalo aku nak teroskan dgn sains courses aku mmg rase isyyyy,kalo bley tanak r...paling bley un yg gune biology r...ta pon sains komputer...yeahhh,ICT!!!matematik!!!aku tade r excell math nie tp aku suke lar jgak...maybe nie antare main choice aku...tp ni ha psl tourist management...aku rase aku mmg bley bawak course tuh tp job opportunities tu yg aku ta sure...sbb aku nie SIE orgnyer...S-sosial I-investigatif E-enterprise  pape un aku mohon jer la ea..pe yg dpt,aku akan pastikan aku excell dgn pe yg aku pilih tu nty!!!spirit come spirit!!! (^_^) tapi kalo cite psl U aku amat berminat n berharap dpt UiTM r...aku tataw apsal tp aku rase mase dpn cerahh kott kalo dpt cnie...insyaALLAH...bak kate org,aku mohon jer pe yg terrmohon skrg nie...dpt ta dpt sok nyer cite...urmm,nie je la aku nak cite...sayalah pekerja anggur buat mase skrg!!!

No comments:

Post a Comment