Thursday, April 7, 2011

::al - kisah hari ini::

Selamat pagi wira wirawati!
Salam satu Malaysia! [malaysia bolehhh!!! *semangat]
Semasa saya melapor,tiada sebarang clicking atau blurring...
Faham atau tidak wira wirawati?

hoho! =.="
tiba2 rase semangat pulak an..
urrmm,aku rase ade orang semalam kate malas nak posting daa..
haha! ^_^
ta menjadi larr pulak yeaa..

 arini macam2 pulak yg berlaku..sedangku beristirehat dlm bilik petang tadi,suasana senyapp sunyi..cuaca sepoi2 kipas..mood ngantowk gyla!suddenly...[chewwahh,english education lar pulak :)]

"im about to lose my mind you've been gone for so long im running out of time"

ecehh..sapa pulak call aku di petang ari nieyhh??aku un capai fon aku..adeishh!akak akuh rupenye..baru nak angkat da letak..lorr,apekehe nyer?jap lagy akak aku kol balek aku un angkat sepantas mungkin..

"blablatidojekejekawblablaorangastronakdatangblablasorokdekoderlameblabla"
"blabladatadekejelaenblablahaabilabilablablaokeyhokeyhblabla"
"blablamamaniawatpeblablaorangdemamnieblabla"
"blablamerekatidoehhkejapblablamamaundemamblabla"

aku un bukak pintu bilik mak aku n tengok da terjage daa..bagi lar mak aku n dania anak sedare aku cakap dgn akak aku..haa,sume mesti pelik an apehal lar nak sorok dekoder lame..haha!actually kat umah aku tuh dekoder asal da rosak..so pinjam dekoder tuan rumah yang sedang digunapakai sekarang tuh..so akak aku suro sorok dekoder tuan rumah tu sebab nak pulangkan..so orang astro tu nanty amek lar dekoder yg da rosak tuh..kui3..!aku un menunggu larr sambil bermain dgn budak comey nieyh..


haa..comel cam maksu dye an an??well..ahaha!! =D aku malas r nak cakap lebeyh2 nanti ramai sangat yg follow blog aku..kui3..!! hoh?! agak2 da nak berjanggut aku tunggu orang astro tuh ta sampai sampai..akhirnye sampai jugak..ecece,muke da sonyum ta boley blaa sebab nak pasang astro beyond lar konon..ntah ape yg beyond aku un tataww..mak aihh,dye pasang dari ari cerah ke ari gelap duk sembang dgn mak aku an..aku malas nak join..darah muda lar kate..[aik?pe kene ngene darah dengan berborak?? *weirdo]

  
urmm,gitue lar citenyer da pasang menatang nieyy..nak kene explore function remote tuh yg poning tuh coz memang differnt an dgn yg asal..bukan takat multi-function,nak mati function pon ader haa.. =,=" okeyhh..nak gitaw dinner aku malam tadi sedapp..KFC lar kate..ahaha! yelaa,kfc ape lar sangat nak dibandingkan dengan A&W kan zira??haha! tapi tape..aku bersyukur dengan pe yg ader..[wahh,rugi korang ta tgk betape sucinyer muke aku ketika ini..hahah! =D]


haa..lebey kurang cam gmbar kat atas tu larh..hehe! hye ummu! *wink  actually malam aku dipenuhi dgn lawak sbb aku layann youtube hantu kak limah balik rumah..dari soley soley sampai ler ke abpbh aritu..tapi ta sangka lak ghupenyer ader perbualan lawakk jugak malam nieyy..aku ta mo gitaw sape even probability he will read this post is 0.00000000000001..tapi klu nyer nie member kem aku lar..juz read this..

"blablablaayob..blablabla"
"blablablaoiikopanggilsapeblablablaampessblablabla"
"blablablaayobblablablaadetakblablabla"
"blablablakurangblajasungguhkawwnieyblablablaabahakudatidoblablablanapeblablabla"
"blablablalaaaaaaaablablaabahkokewblablaingatsapertadiblablanothingblablabla"

kalaw korang kat tempat aku agak2 korang da gelak ke belom time nie?aku memule cam da paham tapi was was pulak an..sambung..

"blablablaamendekawnieblablablaadeishhblablablatakpahamtakpahamblablabla"
"blablablatakdepelahblablablaokeyhdaaablablabla" 

hahahahahha!!! ^_^ boleyy salah orang pulak daa..pelik bebenorr..gelak terguling guling aku kat bilik nieyy..


 gambar semate mate yeaa..hoho! =.=" urrmm,nie jea lar yg ingin aku sampaikan wat mase niee..urmm,ader some changes i did to my blog today..roll your eyes to the right side and scroll from upside to downside n u'll found out that i have new family now..haha! :) ta complete mane un tapi aku paling lawak tengok atok aku niey..camaner lar boley aku jadikan dye atok aku?? tu pakcik raja tepong aku tuh un same..kui3..!urmm,tapi mereka inilah yg aku rase appreciate gyler r..luv u guys n challo!

::byZJ::





4 comments:

  1. wahh wey..
    kau IC company ke??
    ececehh..
    tak story pun alkisah kau kat kem kan..
    :)

    ReplyDelete
  2. haha!ritu awal2 kua kem ta tercerita kt cnie...
    sekarang tade mood..
    insyaAllah da nk dekat alumni nty aku post balek psl kat kemm..
    haha!IC company tue ape??
    aku jadi ketua platun jea time sesi ke-3 tuh..
    kaww dgn nailah??

    ReplyDelete
  3. ohh..
    IC tu in charge company..
    yang pakai balak tu..
    kalau kat kem kau panggil apa??
    ketua platun ehh??
    aku dengan nailah orang biasa jep..
    ngeh3

    ReplyDelete
  4. ktorg pgl ketua kompeni jeaa..
    ketua platun tuh ketua dorm..

    ReplyDelete