Wednesday, April 6, 2011

..,,..

 
aku pon tataww apesal aku da jadi ginie..aku da rase malas tahap maksima kott..bile aku malas,aku langsung tataw nak watpe..bile aku da start blurr,otak aku sakett...mule r start kepala aku nak denyut2 balekk..dan2 lagy duk umah nieyy tade keje laenn tido..maner otak ta biol en??nie tengah try nak susun atur balek idop aku..engat senangg??susa taww...aihhh,bile lar aku nak bergelar 'PELAJAR' semula??


aku da penatt r wat bodo jea kat ruma nieyy..nak cari keje,mcd tuh cam bodo jea ta bukak2 lagy..nak cr keje laenn,kan aku da kate aku nieyy tgh malas..adeishh!!bodo lar kaww jenon!!!urrmm,pa maww buadd??duk mengabehkan boreh jo kojo ekauu..urrmm,susa betoi kalo idop nie da biase sentiase bersame kawan..tue pasai boley jadi bosan tahap karma camnih..lepas nie tataww r bile lagy nak hangout an..ritu last yg the mines tue larr..yg confirm next special event yg pegy alumni national service nanty bulan julai..hoho!


ta sabar coz rindoo gyle kat bebudak kem..tapi the feels will not be the same cam kat kem..ape lar sgt member 3 bulan dgn member yg da bertaon taon en??huhu!sendiri decide r coz experience n memory kat kem setiap org ta same en??da la,suda suda aku merepek..aku rase da tiba mase aku hold dulu penulisan blog nie..if i can larr..hoho! =.=" da tade cerita yg ingin diceritakan..soo,challo bette!!!

kepala amat sakit tapi saya gembira sebab saya ada kakak,nenek n ATOK baru!hahah! =.="

2 comments:

  1. tu la jenon....tgk mcm sy..,rajin je.. hehe :P
    tu la tanam anggur je jenon ni..pasal mines.., =.='
    bez mmg bez tp..insiden time balik tu xbez...aaaaahhh rase nak bunuh je org tu..huhuhu
    bile la kte nak kua lg...al maklum laa.,sy ni org berkerjaya..hehehe k la..teruskan karya anda ya!

    ReplyDelete
  2. hahah! =D
    kite bako jea..
    yelaa,deaa sorg jea yg keje..kui3..!!
    terima kaseh atas dorongan anda ea??
    (^_^)

    ReplyDelete