Sunday, April 17, 2011

coretan yang ke-100!!! ^_^


hallooo!!wahwahWAH..!! >.< suda 100 akhirnyaaa...actually patot nyer semalam aku posting yg 100th nie tapi saje menggedix simpan utk tulis arini..yolaa,semalam den ponek hah mengedit lagi blog den niehh.. tataw lerr cun ke takk..haa,jap lagi nak edit lagi tapi ada perkara ingin ku luahkan...
cer cite cer cite..

actually i'm in a very worried + sad mood right now..lately parents saya selalu sangat jatuh saket..cam aritu mama demam n right now mama demam lagi and it is worse! mama sakit satu badan memang tak larat gyle r..seharian semalam baring jea..adoyayy,aku tataw da nak buat ape..yang abah pun same jugak ta sehat..tangan abah yang belah kanan sakit tak larat nak gerak banyak sangat..doc kate ader urat abah kat bahagian tangan tu da blocked..aiyoo,risau nyerr!! cam aritu balek kampung slim haa da jatuh mase nak angkat tong racun rumput..perghhh,time tu toksah cakap laa saya rase lagi 0.01 mm jea nak gugur jantung nieyhh! tapi abah kate tade pape padahal esok nyer ta pegi keje sebab tak larat sakit..adeishh! kalau korang yang mengenali saya nie tau betapa suka memendam nyer most thing dalam hati abah saya tu lagi master bab pendam memendam niee..kat blog nie jea laa yang saya rase paling kerap saya luahkan ape dlm hati saya but FULLY EDIT and not 100%...i really need somebody..missyouallsomuchUMMUMIAJANNAH!


about him..finally i'm able to manage my own feeling towards him but yesterday from the morning till now i didnt contact him at all..why?becoz lack of credit mehh..hahakss! and actually i tried to run away for a while coz i'm not really in a good mood bout the things i told you just now right above there..but when he text me at 1 a.m just now it makes me "warghhhhh miss you gilakkk!!"..but i'm too sleepy on that time coz being tired all day so i just ignored that message..adeishh!

what makes me happy if everything i wrote is sort of crying things?? hahaha..! of course larhh bile tengok maharaja lawak! wakakaka!! JOZAN + SEPAH + NABIL memang lawak tahapp cipan r wa cakap sama lu..gelak overdose ta ingat wa mase tengok aritu..maklum laa langgan mustika semate mate nak tengok mhrj lawak bhaiii..lagu grenade version nabil gyle smart lar weyhh..!


 urmm,itu jea laa kott yang buat aku ketawa setakat nie..ngee~ ~ kadang kadang ta boleh nak cakap pe,idop kite nie ade mase likelikeLIKE..ade mase unlikunlikeUNLIKE..ape ape punn kite share supaye tade laa beban sangat..haa,macam mukabuku sudaa..tapi semua inilah yang membuatkan idup kite terase cdapp macam KFC soGOOD [G double O D good-nyanyi ikot rentak iklan] whatever it is,dont ever forget your creator no matter what happen to yourself..jangan putus asa kerana percayalah..di mana ada kemahuan di situ ada shortcut TERBAIK punyaa..=.=" ape laa aku merapu meraban nieyhh?? =..=

challo! ::byZJ::







4 comments:

  1. wahhh........
    chill weh!
    kalau kau sedih nanti parents kau nampak mesti diorang sedih jugak..
    be tough oke..
    SMILE ^_^

    ReplyDelete
  2. apa nih wehh da sampai 100..
    aku baru 88..
    sedih gilerrr... :'(

    ReplyDelete
  3. bnykkn sabar ye jenon. yg pntng jgn ptus2 doakn yg terbaik for ur perents.. :)

    ReplyDelete
  4. thanks nadyra n zee..
    laa takkan kau ta smpai 100 lagi kott zee?

    ReplyDelete