Saturday, April 2, 2011

kebencian yang tidak terlerai..

PENATT / TIREDD!!!is there anybody out there fully understand what is that mean?tiap-tiap hari aku log in to fb ader jerr berita buruk membuatkan diri nie rase nak mengutukS!ouhh,kenape 's' tue capital letter?sebab BANYAK!mostly pasal sekolah upper form kuh..malas nak mention name coz korg un boley taww sekola maner..dari awal dulu aku dapat taww aku akan masok ke sane,mcm2 tohmahan aku da dengar..sampai kat saner,ouh aku mengerti kenape..semasa di sana,fuhh SEKSA tak terkata!selepas di sane,ouh masih kedengaran suara sumbang masih kenampakan tulisan sumbang..APA NIE??!bukan nak kate diri nie lupe jasa sekola tuh kat aku..mmg banyak coz kat sane bagi aku memang banyak kejayaan aku..tapi warga di dalamnya amatlah menjengkelkan hati..aku paham aku nie pon annoying jugak tp takde r sampai semua orang mengata tentang kaww!!jika benar KAMI TERUK ta perlu larr jaja cerita kat junior..mane pegy sifat mulia kaww sebagai guru??ouhh sekola..agak-agak student laen ader ker merase cam kami student kat sekola nieyy??adoyayy..bukan nyer suke bile jadi camni..sakit ati taww ta??menambah penyakit jerr...naseb baek r dak batch aku nieyh mostly okeyh satu kepale..aku bersyukur aku dpt joined PLKN coz dgn ader nyer kem aku ta perlu susa ati nak rindu kat sekola nieyh..memang ta pon..hoh?!


anyway,bukan semua teruk..hanya segelintir tapi bak kate org "kerana nila setitik rosak susu sebelanga" an..TERIMA KASIH kepada mereka yang amat supportive dan berfikiran matang serta penoh sifat mulia kerana andalah kami ader sikit kasih sayang kat sekola tuh..thank you juge for everything sebab suka atau ta memang itulah tempat kite menuntut ilmu dulu an?MINTA MAAF kerana kami taww kami nieyy bukan larhh kategori pelajar baik mahupon cemerlang..ranking pon jatoh terok gi 35 an..tu mungkin balasan utk kami semua..biarlah mase jerr yang melenyapkan semua nie..tapi tataw r kalo 10 taon pon ta abez lagy cerita nieyh..haiyooo..!(-_-)


::byZJ::

No comments:

Post a Comment