Saturday, July 30, 2011

silalah bace wahai orang yang salah faham!

i think i should create an entry on what had happened..creditos to my lovely ummu qani'ah coz she's the one who suggested me to do this..even i cant speak my heart out to them,at least i hav this alternative..becoz you guys kan SUKEE SANGAT JADI STALKER!!! *sape terase* oke,where i want to start?ideaideaIDEA please..-.-

the stories began bile aku membuke home fb aku and membace update2 mereka niee..it just being so suddenly aku ternampak mamat N nie post kat mamat T nie about blog n blablabla..oke,i can smell something wrong from there...immediately aku bace comment seterus2 nyerr and what i hav found out is TOTALLY HEART BREAKING la derr..bukan heart break sbb kecewa cintan cintun tapi ta sangka da la stalked,misunderstood pulak uhh..mengutuk ta beragak..pehh,PANAS hati bhaii...!!! and straight away aku update status aku dgn penoh kebencian dan makian yang aku tamauu tapi sebab setan da naek antu,tu yg jadi gtue..GGRRR!! and act tyme uh aku tgh ciap2 nak turun bawah study dgn faten..troz aku angkot sume brg pi bwh and cite kat aten..memule cool jea sbb aku fikir malas nk emosi sesangat enn..then aku col L sbb dea tau psl entry aku tentang mamat N td uhh..but ta sangke pulak she is the one who told that N..adoyayy...=.="

kabut aku malam tadi..huru hara jerit sorang2 kat tgh2 wakaf dpn cafe uhh...aku da buad perangai kat mktb da ta fikir ape daa..pressure gyler and u feels like hell because you dont want and dont have anyone that can be trusted anymore here..no other choice aku col ni'ah and cried to her..actually this matter is too small for me to cried for..but it become the cause for me to cry because deep inside aku tgh menyimpan byk beban yg aku tatauu nak handle and aku tade sesape kat cnie yg fully understand ape jenis orang aku niee..aku ta blame org sbb da bertaon aku idop sume ckp aku nie pelik,sekejap mcm nie,kejap mcm tuu..oke foineeE..

actually kann,N you should understand what L tried to say..she said i am your secret admire but that doesn't mean aku nak bercintan cintun laa..it is more to respectness towards you becoz kau nie mengagumkan aku..pendiam[not really] tapi pandai ta kire ape subjek..ko bole phm ta konsep nyer kat ctue..ke nk suro aku explain CHEMISTRY kat cnie?? *sape terase* kau kene fhm setiap hal lelaki dan pompuan ta semestinye menjurus ke arah tuu...oke aku phm ko ta suke nganjeng2 [thats y i hate to be johorian] nie,for this case i really put the blame on mamat Z..gi mati la kauuuu! kalau ta mesti ko ta bengang cam uhh.. sory sgt2 n mamat Z kau gyle backstabber r...ta sangke siakk!!

Mamat T aku bengang sbb ayat2 ko kat fb uhh..and actually sikap kau jugak coz ko meme ta fikir org laen enn..sampai member aku yg sorg uh pening sbb ko..lantak ko laa..tgk r kalo aku berjaye cool before start phy lab 1st after ups,aku still partner dgn ko..lau ta takot jd cam ko dgn mamat S pulak..to L aku tau ko akan bace bnde niee..even sebenarnyer aku ta phm ape tujuan ko pi ckp kat mamat N uh,tp you being so lucky laa coz aku sikit pung tadee rase marah kat kau..dunno why..

really thanked to ummu qani'ah coz menemani aku dgn air mata mlm tadi...=) to syafiq ismail also coz u bring back the smile to my face..^_^ see,budak nie laki jugak lau aku kate aku rendu dea pun tade bnde gak sbb KAWAN tu segala nya..tade pulak dea nk perasan konon aku suke dea..phm?? *sape terase* not forget my mun lang yang ta abes2 menyaborkan aku mlm tadi..haha!sory aten sempat study 2 page bio jek mlm td..ahaha! =D and for sure to my lappy yang setia menemani aku sampai tertido malam td mate da berat...da lerr awok sorang2 jea dlm bilik semalam..haihh...paling penting cikgu shah coz he always give me moral support when facing problems like this..PLKN meme hadiah terhebat dr kerajaan utk aku larhh! =DD atok tua tuhh ta memaenkan peranan sgt tp ader la jugok membantu cket mlm tadi..ahahah!


and finally bia la kali nie aku sebot name dea..fariz i do text you but you replied back soo late and my eyes closed already lorr..adoyy,really miss you and trust me till now you are the only...FULLSTOP.

No comments:

Post a Comment