Friday, August 12, 2011

hari hari kegilaanku

Assalamualaikum yaww perasan2 people out there...


kenape aku da gileee??haha!
1st of all for sure sebab sleep trend aku yang stylo sekarang nie..
tidur pukul 9 malam dan bangun pada pukul 3 pagi..
da bangun tak boleh nak tidur balik,so terus la stay up untuk sepanjang hari..
nie semua gara gara energy lost to surrounding sebab ada practise volleyball...
Ouhh ehhmm geeiiii....(3x)
thank God sebab semalam petang aku main better than in tuesday..
takde la better mana tapi takde lah seHINA cam aku main hari selasa tuh kann??kui3..!


lagi satu aku rase gile sebab aku rase aku failed kudd untuk chemistry UPS aku...
pehh!!kecewa bhaii tapi nak buat camane result tau lepas raya nanti jugak...GGRRR!
sedeyyhhh hati mendengar and tatau camane nak jawab kat orang nanti..
bukan tak belajar,siyes aku belajar tapi mungkin lah..
aku banyak main,banyak bercakap[act tak sangat] dan memang banyak KETAWA...huk aloh! =.="


tapi yang syok dan buad aku makin gile sebab lagi 7 hari nak balek bhaiii!!!
pehh tertahan tahan je rase gembira niee..haaaa~ ~ sempott...=D
bukan apee da nak dekat 3 bulan tak balik...elehh kat muar dulu lagi lama aku tak balik...
tapi sebab aku nak melepaskan diri aku dari KMJ nie buad seketika..
yelaa aku da pening nak pikir semua benda yang da berlaku kat sini...
at least kat rumah i can be the loner again..
 i miss my old me..sob3..='(


ohh lelaki kau lagi sorang yang menyumbang kepada kegilaan aku niee..
kau aku cakap aku rindu orang[act that refers to you] kat status fb aku kau like..
sebenarnya kau tau kann aku cakap pasal kauu??
tapi ntah la kann...aku dok ignore kau berhari hari tapi kau tunjuk gak sign kau ingat kat aku dengan mengelike status aku..
ape laa masalah kau sebenarnya ekk??aku pon tak paham..
penatt kott maen teka teki sorang sorang..
aku yang tanya pastu aku balek yang pening nak jawab..
sebab tu sekarang nie da macam orang gilakkk jadi nyer aku niee..haihh..-___-


urmm cukop sampai di sini saja kegilaanku...
aku mau teruskan lab report aku..
pehh lu memang pemalas larh samdoll!!!
challo!beta berangkat dulu..^__^



2 comments:

  1. seronok la dapt main volley.haah dok.ak rsa ak failed gak khemiasrtyinfintysuzuki.harap2 pspm better da cmrlg.=)

    ReplyDelete
  2. pe dasat sgt eja chemisteruk kau??
    hahah!
    moh same2 kite kejar pspm..:DD

    ReplyDelete