Wednesday, August 3, 2011

ngee??!!

Assalamualaikum..khaifa haluka/haluki antum/antumna??[betol ke ta aku un tataoo] some story yaww..feels weirdo when seeing that mamat T like my blog..nak marah ke ape??tataooo larhh..and dah terjadi stalker when found out he put a link on a comment he with his friend and when i clicked on that link my homepage yang keluar...ngee??!!=.=" lantak laaa kat ctue...haihh,no more gado2 larhh..jenon,lembutkan hati kau please...engat pesan org2 yg kau sayang,jangan suke sangat nak berdendam2 niee..ta elok..lagipun nie kan bulan ramadhan,ta salah memaafkan orang..BETUL TAK KAWAN2??hehee..^__^ everybody do make mistakes in their life..sedangkan nabi memaafkan umatnya..urrmmm,be strong girl! aku tau kau tengah banyak masalah nak fikir sekarang niee..bout your 'cousin' yg ta abes2 menyaketkan hati kau sepanjang mase uhh,ta kesa lah kau blocked jap fb dea wat mase niee but dont let it be continuously..always keep in your mind,sesungguhnya ALLAH menurunkan ujian kepada seseorang untuk menguji tahap keimanan seseorang itu.insyaAllah..Wassalam.

No comments:

Post a Comment