Wednesday, August 10, 2011

ramadhan yang ke-9

Assalamualaikum visitor-visitor sekalian...

sajo jo den nak menaip..bukan apo,den nie suko bebenor dongan number 9 niee..al maklumlah suda 18 tahun 2 bulan usia den nie haa...^__^

actually itu bukanlah tujuan utama.aku nak cerita petang tadi aku ada training bola tampar cam biasa.huk aloh!penat ler jugok even main cam haremmm..bukan dyorang tapi aku nie haa..rase cam sebelum ni tak pernah main bola tampar ler pulok!sedeyhhh awok jadi nyerrr..da ler cikgu zul pun ada.sabau jo la den mampu.balik2 memang muke mintak air lerr nak minom.apakan daya lagi setengah jam baru boleh berbuka.tapi nasib baik laa sojuk ati den bila 'atok' call.ntah mimpi apa aku pong tatau tapi ta cakap lama punn..aku nyer lah yang pi ended kan sebab aku tengah penat nak mamPUS..sory la yaww..

pada ramadhan ke-9 nie juga lah tercapai sudah hajat aku nak berbuka puasa sorang2 dalam bilik..bukan apa,aku malas nak makan ramai2..entahlah,tapi aku nak masa aku sorang2 lah..yelaa dulu sebelum puasa dah biasa hidup sorang2 tetiba nie nak kene sama2 lah apalah rimas ler jugok...urmm,pelik jugak statement aku nie tapi bak kate teha,sometimes being a loner can satisfy us.YES im agree with you! ^__^

oke kenapa agak2 aku post pada waktu sahur nie?sebab aku dah tidur baek punya dari pukul 9 tadi samapai kul 3 pagi nie haa..punya lama kann??nie semua gara2 energy lost to surrounding.bukak2 FB gedabak notifications.baru 6jam bhaii..ahahhaah!poyossss sudaaaa...oke laa suda sampai seru aku nak siapkan tutorial dengan report..wa challo dulu!




i got a feeling that i'm starting to hate him.
you makes me feel so terhegeh-hegeh kat kau.
oke FOINEEE!
p/s:atok yg ajar tulis fine cam uhh..kui3..!

No comments:

Post a Comment