Wednesday, August 24, 2011

tiada lagi pengakhiran

urmm,bila aku tulis macam ni seolah olah ada harapan di situkan?tapi sebenarnya amatlah tidak.ini semua kerana sebelum ini pernah aku tulis beberapa kali tentang pengakhiran tapi sebab aku sendiri juga pengakhiran itu gagal.so biarlah aku katakan di sini tiada lagi perkataan pengakhiran itu kerana segalanya sudah tidak wujud.yeaa lagu blog nie memang agak ada kena mengena dengan apa yang aku lalui.tapi tak adalah terakhir sangat sebab aku tak kahwin lagi.*lawak kee??* walaupun aku tahu airmata aku mungkin dah sebaldi tapi aku bangga kali ini tak ada apa yang mengalir..=.=" mungkin sebab kebenaran itu lebih manis dari penipuan bukan? walau pada awalnya amat sukar untuk kita terima.tapi macam apa yang aku update status sebelum ini yang telah memecah rekod like aku,

'always believe when you lose someone he will be replaced with another better one'

yes even aku sebenarnya tak adalah nak setuju sangat sebab setiap orang tidak serupa.sudah pasti kita tidak akan jumpa seseorang yang serupa untuk menggantikan yang telah pergi.tapi percayalah si pengganti tersebut mungkin ada kelebihan dari sudut yang lain yang mungkin akan lebih membahagiakan kau.wah3 bagusnya aku bermadah kali ni kan?dah boleh jadi pakar motivasi gila dah aku rasa..=..= setelah sekian lama aku duk berperang dengan perasaan aku sendiri,kenapalah baru malam ni kau nak bagi jawapan?mungkinlah kau bagi jawapan tuh pun tak adalah terang benderang tapi at least aku dapat tangkaplah maksudnya.yea perkataan harapan tu memang dah terlalu banyak menghancurkan insan insan di luar sana.alhamdulillah aku dah terkeluar dari list pengharapan tuh.*yekee??* apa apa pun aku tak marah.tak sedih??kau nak suruh aku tipu kau ke?ha'ah aku tak sedih.=.=" of course aku sedih GILAAA!!! tapi nak buat macam mana takkan nak paksa? aku tak marah sebab aku tak berhak malah kau tak buad salah apa apa pun.aku ni je yang ntah apa apa.aku takkan unfriend kau sebab kau boleh jadi kawan yang baik lah jugak.sebab sebelum ni pun pada awal perkenalan kita aku kira kau memang one of kawan merepek aku.hahahaha!sory lah aku memang hobi bab2 merepek nih..lagi2 dipengaruhi dengan budak2 KMJ yang juga kuat merepek.kau tetap kawan aku sebab kawan itu selamanya! 


ahhhh rasa ringan jugak lah kepala otak aku ni akhirnya.anyway thanks for all the memories we've been created together.belajar elok elok derr..lantak lah kau nak ke uitm ke nak stay kat gmi tu ke yang pasti buad yang terbaik demi masa depan kau.aku sentiasa doakan kau. ^___^


proses penyembuhan in progress..haha!hati terluka la derrr...normal lah tuh...lalalalalaa~

No comments:

Post a Comment