Sunday, October 16, 2011

burung hantu yang kehilangan hantunya.


 
a very good day i bid to everyone.. *cam ayat muet jewp*


okeee i know the tajok for this entry amat weird. =.=" tapi seriously kott. bangga gilerr arini mata aku masih terbuka pada waktu2 sebegini. sebab nyer since aku balik dari family day arituh laa yang aku perasan sangat sangat. my eyes cannot be opened after jam 12 malam. o.O kalau dapat sampai kul 1 tu pon kire amat bersyukur laaa.. dan sesungguhnya keadaan ini amat amatlah bertentangan dengan diri aku yang sebelumnya muka stay up pagi pagi buta.

nie semua gara2 training makin kerap. aku menguap pun makin kerap lah kann.. hehee! da tido awal bangun awal takpe la jugok.. ni tidak,bangun waktu same jewp cam time stay up. hadoyy parah parah..! =..= korang mesti tanye ape yang berlaku dengan tutorial2 aku yang berlambak uh.. apo laieee copy jo laaa kojo nyooo... tapi yang aku perasan tutorial chemist rajen betoi aku buad..hehee! wa masuk matrik betul2 jatoh chenta sama itu kimia meyhh.. ^__^

duk cakap pasai training, yaaa.. setinggi-tinggi kesyukuran kepada yang Maha Esa sebab aku dapat gi kakom nie nanti..anyway actually nie semua berlaku sebab mira.. thanks sangat2 kat dia sebab dia sendiri dengan hati yang terbuka tarik diri. tapi its okay laa sebab mr.chong kate still dapat gak kakom punya mark for ko-q nanti.. anyway aku sedih sebenarnya sebab aku suka and senang dengan kau mira. nice to know you larh! =)

ouh yeahh berkaitan dengan entry aku sebelum nie. my muet speaking test BEST gilaaaa! alhamdulillah dapat tajok senang kott.. the important thing in life..memang aku goreng laa nak cakap apee.. and i also feels puas hati dengan performance aku on that day. i gave out my best and hoping the examiners will give us good marks also.. =D


okee suda sampai part sedih seperti biase. huh?! tadee nak sedih sangat tapi sedih laa jugak..sob3.. :'( da lama sangat kami tak contact each other. i know that help me a lot to forget you tapi kalau hati tu duk kata rendu nak buad camana kann?? i try my best to keep us jaoh selamanyaa.. just hoping you happy always..  :')


i do see your point. but im sorry because i think we should make conclusion right now as our time is running out. hehee..! =D cukop2 sampai di sini sajalah writing kita for today. selamat bubye! 


byZJ

p/s:: that 'old' guy makin gedik aku rasa..urrmm..tapi comel.. ^^
 

No comments:

Post a Comment