Saturday, October 22, 2011

cerita KMJ

Assalamualaikum peeps! yeayy two from my ten final exam papers da lepas da habes jawab.. well both were english and the first paper i feels good but not my second paper. the IGI writing maybe okay but the essay super duper confusing. i dont know whether the points i stated are relevant enough to the question. but for sure my last point amat lahh ke laut atlantik. =.=" okay memang bagus sangat lah kann after je paper BI tuh semua warga kakom kmj 2011 automatically nyewww terlibat dalam program team building. the petang session memey bosan abeh lerr.. but malam memey lawak gilerr lee..ayahanda sasman memey googgooderGOODEST larh! hahahha! =D penat aku gelak. and activities for this night ala2 program motivasi larh kann memey betoi2 meremindkan aku kat zaman maktab dulu lerr..time dengan biro2 dulu organize activities untuk junior, motivation program yang ade best ade tak best..wowoo rendu gilaaa kott! ^__^ but actually the best thing aku rasa sebab i feels better now with my team kott..hehee! kebaikan sampingan duit memang betoi2 zero niee nak kuar duit atm menggedik tapi sebab adanya program nie makan free dah aku kannnn..wahahah!! >.< untonglaaa~ ~ ~ ohh yaa another happy thing becoz today aku dapat tengok muka 'dia' lebih dekat and he's so sooo cute larh bila ketawa. hehee! whooppss just becoz his face similar and reminds me to my AF..haihh why cant i let you go haa orang utan? payah betoi laaa.. okey tu jer kott nak cite wat masa nie..actually tomorrow punyer citer lagi best kott.why?? wait and lihat sajalahhhhhhhhh~ ~ ~

No comments:

Post a Comment