Monday, October 24, 2011

pertemuan berape benua ekk?

well hello there world!
i want to tell you about last saturday 22102011 ^__^
amirah azhani abdul hadi and syafiq ismail had came to KMJ lorr..
well miraa datang dengan hadi as wakil from utem lah kire..
then telo datang dengan member dia to take the payung..haha!
wuuu mira and hadi bawak pizza'S'..hahaha! =D
okay sekarang nak masuk ke cerita benua kitaa..

--> mira kan dak mrsm muar so jumpe laa dengan aku,telo and teha as budak maktab.
--> hadi kan dak sains selangor so jumpe laa dengan nad and farid as member sekolah.
--> hadi kan dak kem plkn so jumpe laa dengan aku and gassry as member satu kelas PK3.
--> aku kan dak kmj so jumpe laa dengan teha,nad,gassry and farid.
--> aku kan dak kakom so baru lah tauu farid pun kakom tenis..haha! >.<


ahahha!amacam bro?? ada baik kaa??  
bersilang silang perjumpaan kitorang ari sabtu tuhh..haha!
tapi naseb baik laa semua cam okay boley je masuk..
paling aku teruja gassry lah kott sebab ikut tafsiran aku dia nieh macam penyegan.
dan dan petang tuhh pehh seporting jee boley lak masuk dengan si telo tuhh..hahaha!
siap boley bahan teha kann sebab dia cam lumpy2 ckett..
tapi lagi best sebab semua bahan telo..whahaha!! =D
dari kul 2 lebih sampai nak dekat pukul 5 kitorang lepak kat wakaf depan cafe B tuhh..
duk gelak masing2 mengenakan masing2..haha!
paling terbaikk aku dengan teha sneaked out kejap gi bsn tangkak dengan miraa and hadi.
hahaha! maap yerr pak and mak guard..
padahal sebelum tuhh pak and mak guard tuhh da jadi bahan aku, teha dengan gassry. =P
urmm tapi aku hepy gilaa la kott petang tuhh..
miss you guys and hope we can meet again like that. 



p/s :: that is why i always love to have new friends and gather to laugh happily. =)
byZJ

No comments:

Post a Comment