Thursday, January 26, 2012

#02:: CERITA BEBAS DI ANGKASA

haihh ponek kopalo den nok sepiking jooo..moh ler kito sepiking melayu pulok. okayy loghat aku tak betul jangan marah aku. ahah! aku suka dengan tajuk tuh. tetibe dalam hati aku rasa macam burung terbang berkicauan, si cantik ramarama terbang riang dan sebuah padang yang luas dan ada taman bunga di mana aku sedang lari berkejaran dengan seseorang iaitu whooppss..! *terlebih sudeyy* dapat bayangkan tak apa yang aku rasa?? syok kann?? alangkah bahagianya kalau jadi realiti. selalu kalau bab2 mengayat nie mesti aku nak cerita pasal cintan cintun lah apa kann.. *menggedik namanya* agak lah jugak tapi ntah lah. tak boleh nak cerita open sangat sebab nie semua hanyalah perasaan suka yang sering disalahfaham sehingga mencetus permusuhan. haaa amekawww pemegang anugerah subjek bahasa 3 tahun berturut-turut dah mengarang. disaat aku menaip nie ada 3 makhluk yang nama mereka bermula dari abjad 'F' berada dalam otak aku. sorang F amat jauh, lagi 2orang F macam dekat tapi takdelah dekat mana pungggg... satu fakta yang pasti adalah aku tak kenal pun mereka bertiga nie. maksudnyo den tak konai sangat ehh ekau ekauu nie kek dunio nyato. walau apa pun tak mengganggu aku sangat lah manusia2 nie takat nie. under control derrr.! 

cerita lain aku nak habaq kat hang pasal KAWAN. oh yaaa apabila semakin rapat lebih sensitif jadinya dan perkara remeh temeh macam tempe pun boleh gaduh. nasib baiklah masing2 pandai reti nak turunkan ego. yelarhh duk fikir nak ngadap muka masing2 sampai bulan april nie.. even aku sendiri dah start nak angin jee semester nie. padahal sem lepas boleh je aku nak kawal perasaan. mungkin kurang bersukan.. KAHKAHKAH! xD yelaaa sekarang mana cam dulu tetiap petang kalau boleh nak main bola penampor tuh. tapi sekarang dah start riadah sikit2 lah agak2 jadual free tak banyak keje aku rajinkan diri turun court walaupun aku rasa makin lama main macam gilaaa dengan badan semakin membosar haa den raso. 

tatau dah nak tulis ape. letak gambar je lah then tengok sendirik. lalala~



# lupa langsung nak posting pasal kakom so this some of the pictures #

# some pictures during our MS42 BBQ and also the last day my ain with us :'( but amat terharu sebab azrai also come to join and also a few lecturers =D #

# this pictures during xmas holiday where i went to miraa's house to hang out in melaka and enjoying my first time with tutti frutti. ahah thanks to them! ^__^ #

# some of latest pictures we went to a mini picnic at pantai remis. me and ain's family. syok wooo.. xD #

# some pictures of my fun time with my prac-mates >_< gambar separa seksi uhh oin sebab dia takut dengan belangkas.. belangkas = predator bukak topeng #

# both cupcakes time celebrate burfdayy en.zulkefli bio dgn mdm fazleen. sweet kann?? (^^,) #

~ THE END ~















No comments:

Post a Comment