Saturday, February 18, 2012

aku rasa macam semalam baru hari sabtu bertarikh 11february. tiba tiba dah 18february. bukan apaa minggu nie terasa amat pantas berlalu. nampak sangat aku busy kann dengan pelbagai kerja. nie minggu depan lagi lah extra class berlambak lambak. tapi even ive been busy, banyak jugak benda yang berlaku dan mostly benda yg nak men-cengeng-kan aku..cengeng means aku rasa nak nangis jee pulak haa..actually takda lah nangis airmata keluar meleleh leleh but inside bro inside yg menangis lagi sakit kauuu! kadang2 aku pun tak paham apa yang aku nak sedih sangat tetiba nie. tu maksudnya aku tertekan jiwa kat dalam letteww.. [ohh tidak time aku menulis nie aku dalam keadaan lapar amat sangat] aku harus bertahan untuk lagi 2bulan lebih jee kan jenon kannn.. sikit je lagi lepas tu kau keluar dan kau akan rindu kat manusia2 yg kat kmj nie. same thing lah macam lepas keluar dr mrsm muar. life cycle bro setiap pertemuan ada perpisahan. oh yaa kata lepas keluar mrsm means after spm lah kann..duk busy isi UPU. and now also i need to fill up my permohonan UPU. and the same thing jugak i still dont know what to decice. HAH! penat lah macam nie. apa lah course yg sesuai dengan jiwa aku nie. ikut hati amek je social science but apa pulak jadi dengan citacita aku serta family aku nak tengok NUR ZAINUN SYAFIQAH AYOB nie study kat oversea sana.. almaklumlah anak bongsu harapan terakhir keluarga.. i have that opportunity actually but it just me yang leka,lalai,lagha dan pelbagai lagi yang sama waktu dengan nya. T.T i need to muhasabah back my ownself dan cari balik jalan lurus yang aku dah terbengkang bengkok kann.. insyaAllah suatu hari nanti semuanya akan menjadi sesuatu yang baik. ^___^

No comments:

Post a Comment