Saturday, February 18, 2012

ceritera felo KMJail

haritu kann blok perempuan blackout around 4am lahh.
then early in the morning syaza came to my room.
she told me that budak laki punya kerja yg turunkan fuse blok by blok.
aku pun hapeee lagi menyirap lahh...
and without fikir secara waras posted kat group kmj.
konon nyer nak perli to those boys yg terasa lah and in my ayat ada cakap "kalau bukan kau yg terima,anak bini kau ada untuk terima balik apa yg kau dah buat"..
and you know what?? madam ros fareeza comment and sound aku.
i took the easy path by removing the post.
but then in another post about blackout she warned me that she'll find me.
yaaa you found me by telling ajen right??
and that tuesday evening aku pun pegi naik english unit jumpe dia.
before masuk bilik dia, i saw encik elham and i feels like "damn! habislah aku masak kott ade en elham"
this because i know he quite bad tempered.
but Alhamdulillah everything solved in a good way.
refer to my ayat above, ada sebut "anak bini kann"..
dyorang salah interpret data lahh dgn mengatakan aku mengugut felo.wataheck??
aku tanya bebudak lain semua faham aku cakap pasal budak laki.. =.="
tapi aku cam cool je lahh sebab salah faham kann..so acceptable lagi lahh
yang tetibe bertukar je unacceptable tuh sebab some of my friends yg kuliah dgn en elham ckp mcm nie kat aku..
"ehh kau kann yg post blabla uhh..macam mane?en elham cakap nie nie niee jgn ugut felo lah apalah"..
WTF! kauuu tak jumpe tanya explanation aku lagi dah pandai2 sebar kat kuliah duk burukkan nama aku.
haa kau dah jumpe aku kau tauu kann kau dah salah faham dengan aku.
ada kau nak cerita balik kat kuliah kau nak bersihkan nama aku??? takda kann.. you're so FAK
elok2 lembut hati aku nak ikut cakap kau post balik kat group uh utk konon nya bersihkan nama felo.
terus tak jadi sebab kau dah tikam belakang aku.
apa kau guru aku?? bukan nak kurang ajar tapi kau ada hak ke nak berat sebelah macam ni?
haihh nasib baik kmj nie boleh lah tahan besar..
so senang cerita aku deactivate je fb aku tamau bebudak kmj nie cam aku sape.
yaaaaa feels like hell-ooooooo... T_______________T

No comments:

Post a Comment