Friday, February 24, 2012

Floppy Friday

Oh yaa today is Friday. Just read the post by wawa just now. Urm what amazing happened today?? Yaa we have no biologos lab. Or actually we do have but separuh jalan because tak jadi and dah lambat. So masa awal2 waktu uh kami2 lepak je kat port biasa kami. Some of them do their preparation for re-representation for English. And me with a few discussing on how to settle our class tshirt within 2 weeks before the J-robik competition. Discuss punya discuss last2 result nya kitorang beli design siap je lerr.. And feels so glad because Nabel want to help. Well sometimes I dont know what I want to describe about this guy. He's the weirdEST person kott dalam sem 2 nie.. Mana takk sem 1 dulu punya mintak maki ah perangai,muka dan segalanya. Tup tupp sem nie baik semacam even though di banyak ponteng,tapi when it is time he gives the BEST commitment kott..

Okay okayy I dont want to tell about him but I do want to tell about the fun we have today. So firstly I really do want to thanks to my prac-mates because just now masa lepak2 uh they did gave their cooperation in deciding what to do with our class t-shirt. Aku bukan apa duk sebok nak kisah risau apa lah bagai.. Tapi hati nie jealous ler jugok tengok orang lain pakai their own baju praktikum. T__T Then for this ko-k competition harappppp sangat dapat buat yg terbaik. Instead of having fun together, the marks we'll get will help us wider the opportunity to enter the University with the courses that we want. 

Then time buat experiment yeast separa jalan uhh.. Time tunggu the water to boil, Bajak buat video "Two Words For Today".. And merepek jee jawapan masing2.. =.=" nasi lemak lahh, the tuuttt lahh, nasi ayam lahh, munlang lagi lah video 1st what the fuel o__O. Yg 2nd video saya cantik x__X euwww.. HAHAHA! Aku pulak dah dok melekat dengan krekk krekk.. Kuikuikui..=D Macam2 je dyorang nie. Tapi baguslah bajak dia buat video tu because before this  heard that zaidi cakap before we finish our matric we want to make a video of our class.. I'm very sure it's the most memorable one. ^__^ 

And the last period tadi was English class. There were two groups who do their re-representation. Aku tak so duduk kat line kedua,hujung. Sama line dgn aku syaza,aishah,paan,oin,naim and zaidi. Bebudak nie kalau bab merepek memang nombor SATU! Paan lah yang start duk buat lawak pakai headphone kat language lab uh then bajet dokter tak bertauliah. Yang oin pun duk layann sampai ke naim dgn zaidi. Aku,syaza n Aishah duk sabar tahan ketawa. xD Like I said before our class seems like more unite than before but I do noticed a few gaduh kecil saling perli memerli happened. But normal lah lagi2 bila tang banyak group work nie. Ada yang rajin ada yang malas. Otak pun lain2 punya idea tapi nak satu je. Itu dikira rempah ratus asam garam untuk MS42 lahh.. kuikuikui >__<

For sure most all KMJ-ians tengah bergembira lah sekarang sebab boleh balik rumah. After this cannot daa.. But that statement is not for me. I'm not going back until 29th April later, aku balik sekaligus terus keluar dari kmjail nie.. o.O lama lagi lah jugak kann about two months. Tapi nak buat acanoo I dont want to give too much burden to Abah. Abah pun bukan nya boleh nak drive jejauh daa sekarang nie. Lagipun nak guna banyak duit lagi. Business itik and cili abah pun tak menjadi sangat so now in zaman kesusahan. I need to manage the cash flow carefully dengan elaun aku dah kering gara2 hang out ke melaka hari tuhh.. T.T So yang on the way balik ke da sampai rumah have fun okayy?? Aku pun have fun whatt maklum ah dah sedut cerita2 yang nak ditengok dari aishah malam tadi.. Dengan plug yang dah berfungsi, memang kepit dgn toshie all day kat dalam bilik je lewwww.. LOL XD

I STOP HERE. GOODBABAI. =)

CREDITOS NAJWAHASSANNH :)



P/S::POST AKU DELAYED BEBERAPA MINIT SEBAB KAKI AKU KENA SIMPUL BIAWAK TIME MENGGELIAT. SAKIT SIOTTT!!!


No comments:

Post a Comment