Wednesday, March 14, 2012

khabar dibawa angin laluuuu #204

Assalamualaikum yaaaiyuhannas..hikhok! tiru awak sikit yerr najwa wawa.. ^__^ disaat ini seolah olah badai yang melanda hati ini dek kerana sedikit keciwa dengan khabar khabaran tentang result pertandingan aritu. ohh memang lahh adat menang dan menangGung tuuu tapi memang tipu lahhh kalau kata kami tak berhajat nak menang..sob3..takda lah teruk manaaa bawah dari satu jeee tapi yang satu tu kelas yg sama time dengan kitorang. tu yang rasa err err =.="... takpe lahh kita tunggu jee petang esok eaa ada majlis haaa..so lantak pi sanaa khabar apa2 punggg ribut taufan bermacam macam jenis haa lagi yang ada kat dalam otak aku niehh exam dah nak dekat,kerja berlambak,banyak benda dah lupa,banyak benda nak catch up before final,huihhh parahhh PARAHHH..! T___T

1 comment: