Tuesday, March 13, 2012

semangat itu masih ada #203

ecewahh semangat apeKAH yang ku katakan ini?? hewhewhew..! xD
sudah semesti lah semangat ahli2 MS42 nieee....hehe!
even though dah masuk hari ke-2 berlalu semua nie,tapi aku tengok semua still cam baik jee and give cooperation.
bergelak ketawa sama2 ececehh macam keluarga bahagia pulak aku rasa haaa.. harharhar..! =D
actually each of us in DEBAR-ing state niehh..
al maklumlah menunggu apeKAH agak nye result pertandingan kitorang..
agak mencik ah sebab cikgu macam bagi harapan...
then tadi pun ada pulak yg jumpa aku salam and say congrats to me.. o__O
apeniee apeniee APENIEEE??? *menaip dengan muka teruja*
taknak berharap kott nanti kecewa menangis tak berlagu..sob3..
okayy okayy tarik nafas dalam2 hembuihh fiuhhhhh...
let's pray and wait for the result and just accept whatever it is.insyaAllah.. ^__^


the picture of us ! >__<

No comments:

Post a Comment