Monday, March 12, 2012

when the bad side of me become the queen #202

a few days before aku memang dah berkata kata kat mulut aku nie hari isnin kimsalam kat cekgu tutor lah ape lahh..
konon nya takmau datang sebab keje tak siap..harharhar!
haa amekawwww betul haaa aku tak datang..full lagi dari 8-5 ptg.. =.="
memang ah selamat dari segala gala tuh kann tapi tak pasal2 dah kena buat ENAM surat. erkk T___T
dan jugak kene salin nota kuliah especially chemistry yg 2 hours lecture tuhh..o__O
tapi okay lah jugakk sebab kepala otak aku time nak bangun tadi pungg tak larat..
dah telan panadol baru rasa okay sikit.
nie pungg menaip dengan hingus meleleh...HAHA takda ahh aku nak selebet cam uh duk biar..
ade lahh kain kat sebelah aku niee..aloyayy.. =P
cakap pasal duk ponteng2 nie teringat zaman di mrsm muar dulu tatkala aku fly prep.hewhewhew!
zaman nakal aku kat muar,zaman alim aku kat kuala klawang.kat kmj zaman keseoarangan aku.ececeehh..
jap3 sebenarnya aku tengah rasa bersalah lagi niehh..alahaiiii..
takpe lah dah lepas kann nak buek acanoo..
lagi sebulan and after this punn takda ape yg nak dipenatkann..
so no more ponteng no more malas2..
okay dah laa nak sambung buat tutor.papaiiii.. ^__^

No comments:

Post a Comment