Monday, April 23, 2012

1 2 3 GO..!

Satu dua tiga go..! 

Kan ku berikan semuaaa.. 
Agar kau gembira sentiasa... 
Engkau tetap pergi... 
Pergi meninggalkan ku sendiri... 

* * * * * * * * * * *

Waktu duka dulu kita lalui bersama...
Bahgia bagaikan malam ditemani bintang terang...
Hancur hati bila kau undurkan diri...
Meninggalkan aku meninggalkan ku sendiri..!


Hahaha jangan ditanyalah kenapa lirik nie yang keluar. Padahal nak bagitau yang 1 2 3 tu je. Tapi boleh lah kud yang tinggal tinggal tu sebab dah nak tiba hari perpisahan kan, ecewahhh ! >__<  Hoyeahh kawan-kawan matrikulasi se-Malaysia ku ! 3 hari sajaaa TIGA hari untuk berangkat pulang ke rumah bercuti panjaaaaaaannnngggggggg ! Haaa nampak tu panjang kann? Hehehee XD  Tapi 3 hari pun ada lagi 3 subjek exam which mean 6 more papers yang nak kena jawab okayy bagi golongan modul satu macam aku nie. Haihh trying to do the best walaupun banyak betul dugaan dok distract fokus aku untuk study kann.. Ho ho ho horlicks! *tiba tiba* Right now dah merdeka English and Maths, now get ready untuk merdeka Biology pulak for tomorrow. Okay tataaaa ~ ~ ^___^

" Gambar serabai pagi bila entah turun track pukul 6.30 pagi baca biologos "

No comments:

Post a Comment