Friday, April 13, 2012

another pranked !

I have nothing to write here because everyday now getting meaningless to me. Even though there's only 14 days left for us to spend time together, I feels more lonely than before. Yeahh it's me the new jenon here, the one who ForeverAlone. Not the same like me in my school year. Dont ask me why lah because it's me the one who decide to be like this. Because I'm tired enough to keep care about others but no one cares about me. 

okay done with those sad story. Yesterday was Aishah Jaafar aka AJ's badluck, my lecturemate and also SIGS-ian. So as usual when there's someone birthday, siap sedia untuk disimbah dengan air yang astaghfirullahalazim... Busuk gilaaaaaa wa cakap sama luuuu...!! but now turn untuk get revenge to those yang duk menyimbah je keje tapi birthday tak sampai2.. Actually I always joined them to prank their schoolmates and sometimes me terfikir jugak macam "menyemak nyer lahaii aku nie ekkk".. But never mind lah all of them okay je kott I guess. *awkward* And last evening lah nasib baik I saw tweet from Tiqa about their planning dah get ready with those water(S). i have no credit to ask them. Then me straight away turun. Oh salah aku cepat sangat serang dia so dia sempat lari before others simbah but done lah simbah dengan air milo + roti kott yang kat aku tuu.. Euuwww.. =.=" Tetiba encik elham pulak lalu tahan dok tanya air apa lah bagai. Aida yang jawab me senyap2 pi menghendap kejar AJ.. Sampai tepi padang me throw away the bottle and buat2 penat lah apa and AJ pun ceehh datang to me but me sacrifice peluk dia yang busuk tuuuhh tak bagi lari calling out others to come but sooooooo sad deedy je yang datang lain taktau kat mana. haishhh! Maka sama2 busuklah me and AJ petang semalam ekk.. LOL XD After that me and AJ terus naik blok mandi apa semua and during my way back to my room from shower terserempak dgn yang lain2 baru naik tangga want to go to AJ's room. Then me cepat2 suggest to them to simbah AJ again because dia nak mandi. And hoyeahhh me on 2nd floor could heard the screaming from 3rd floor, taktau AJ yg jerit kee bebudak nie jerit kee.. But Deedy told me memang tepat atas kepala kena simbah. HAHA.. Kesian AJ but itulah yang akan menjadi our memory together friends, A YEAR IN KMJ. ^___^ And baru ni tadi reported in twitter Wawa pulak kena simbah. Haha nampak nya misi revenge to those yang tak pernah kena simbah dua orang dah berjaya ekk. Hopefully me not one of the victim lists kann. HAHA confirm lepas nie I just kurung diri in my room dont want to go out kang tak pasal2 kena prank jugok. Okay lahh enough for now. Till then GOODBYE. 

AJ ! aku curik gambar kau kat USS..hikhok! happy becoming birthday AJ..bulan may da tak jumpe kau dah..sobs sobs.. sorry ekk menyimbah kau dah tak dapat main hockey dgn cik abang whooppss..! hahaha.. aku doakan kau berjaya dalam hidup kau di samping orang tersayang. thanks jadi kawan aku and hopefully lepas nie kau jumpa aku kat mana-2 tak lupa ekk.. aku akan rindu kau,member aku yang paling sempoi.. haha! sila terharu sampai masuk longkang. kahwin jangan lupa jemput wehh! ^__^ take care AJ. xoxo

No comments:

Post a Comment