Thursday, April 5, 2012

An Evening Stories #210

Heee hellooooo..! *sengih sengih* Today is a good day.. Because I ponteng kelas for the whole day AGAIN.. nahh whatt?? Nonsense! I didnt proud of it lah kawann.. It just me got stomachache PMS punya pasal early in the morning.. Then after that the mood malas tuh come and I decide to just sleep in pain.. Hohoho =.=" But last evening I went for a walk with my beloved(S) here in kmj. See that 'S' ?? Sebab ramai sangat yang I sayang kannn.. *sila terharu satu baldi sekarang* Thanks Syaza, Wawa, Aishah and Mun cause temankan I jalan2 today.. One of the best thing happened today dapat peluk budak.. OMJAYYY I feels like gilaaa bahagia kott! At first me, Wawa and Syaza lalu depan Blok A and suddenly nampak Acap my lecture-mate dengan sorang budak perempuan same age with Dania kott.. She's wearing pink which lagilah makes me teringat gila punya gila dekat Dania! Mula2 macam takda harapan nak main dengan budak tu coz Acap nak bawak bagi balik kat ayah dia. Tiba2 she cried and me terus pergi dekat that girl and dukung dia. Alhamdulillah she stopped crying but then after that when I nak bagi balik kat some students yg ada kat situ sebab kitorang nak sambung jalan, she dont want to turun from my dukung. OMJAYY again sama macam Dania...! Nearly I nangis je kat situ kann because nie MAKSU NIA RINDUUUUU SANGAT DEKAT NIA ! (T__T) Tunggu ea sayang maksu balik kita main sama2.. :') Ohh lupa nak cakap that small cute girl name is Balqis, Cikgu Anep Physics daughter. ^__^ *coach volley team lelaki* Okay sambung cerita we jalan2 together gether and sampai kat belakang blok depan tempat BBQ stop kejap sebab ada kawan Mun mintak tolong amek gambar. Dyorang ada celebrate sapa entah so main tepung lah kann..Then bila Mun datang balik kat kitorang pfffttt dia baling tepung and me one of the main victims kannn.. Y_Y Maka selamatlah aku terasa putih kejap time tuuu.. Cheese cake punya Munighah! Tunggu lerr aku nak balas nie nanti kann.. Haihh nasib baik aku sayang kau.. *hah bak tutti frutti satu sila terharu* Itulah antara2 event yang filled up my day today kann.. Tu lah like what I tweeted, birthday orang jauh tapi kita pulak yang kena tepung.. :3 Whoopsss birthdayy??? Siapa ekk?? lalalalallalalalaalalalalalallala tataaaaaaaaaaaaaaa!!!




" IT'S TRUE NAJWAHASSAN KIDS ARE ONE OF THE THERAPY TO OVERCOME THE SADNESS.IMISSYOU. "


No comments:

Post a Comment