Tuesday, April 24, 2012

exam BIOLogy

tak memasal aku tetiba posting pasal bio kann..itu maksudnya aku STRESS! mana tak nyaaa kali nie aku terasa banyak sangat benda yang nak kena baca. entah kenapa entah. sebab 12 chapter yang semuanya panjaaanggg paaaannjjjaaaanggggg kud. haihh dah ler problem nak fokus maklum ler study dengan toshie. study dgn toshie boleh jadi dua benda. study sambil tengok cerita lah twitter lahhh.. and lagi satu aku try nak apply apa yang aku buat sem lepas kat sem nie. sem lepas lebih kurang ar study last minute tension-2 ape semua so untuk jadikan study bio nie fun and tak bosan aku re-type essay-2 yang konon nya sikit tu. Alhamdulillah dapat bio aku A sem lepas kan. That's why lah kali nie stress lebih sebab aku nak maintain kan result bio aku tuh. phewww insyaAllah boleh. chaiyokkk jennnn!!! ^__^

No comments:

Post a Comment