Saturday, May 12, 2012

Job Finding

Urmm dah lebih kurang 3 tahun lebih jugakk lahh aku duduk tinggal kat kuala selangor nie atau aku lebih suke panggil kusel je..haha! so dalam tempoh tuu aku nie takde pun duk umah sebab study kat johor kann.. senang cerita aku nak cakap yang aku takde member terdekat pun kat kusel nie..adalah beberapa orang 2 orang member kat KK..3orang member kat KMJ and selebihnya budak kem PLKN aku.. Nak dijadikan cerita lagi cousin aku yg sebaya nie Ain pun dah duduk kat kusel nie. So dialah kawan terbaik aku kat sini..hahah! Okay cerita sebenarnya yang aku nak tulis nie pasal usaha kami berdua pi mencari kerja. Haaaa.. KFC, TESCO, PIZZA, MCD kami dah pergi..dan akhirnya semalam kami pi interview untuk kfc and tesco. Kfc actually okayy tapi gaji sikit sangat tak berbaloi..baik aku mintak kerja balik kat pasaraya KU tuuu..hehe! yang tesco okayy laa manager pun baik hati..walaupun terketar jugak awal2 kena interview tu kann..pehh siol! hahah! tapitapiTAPI nie tak confirm lagi sebab Encik Iskandar tu tak call lagi. Lahaii nak bagi aku kerja ke tak? kalau tak aku cabut cari tempat lain wehh..macam2 benda yang aku nak capai dengan gaji tuu..pfftt!berdoa berdoa dan terus berdoa insyaAllah.. :)

No comments:

Post a Comment