Monday, May 21, 2012

my life this recently

pfftt sanggup posting walaupun aku amat malas nak menaip dalam keadaan sekarang nie. so aku cerita secara ringkas ja ar apa yg dah berlaku dalam hidup aku this recently.for now aku dah pun bergelar pekerja KFC kat tesco kusel nie haa..at first aku blurr and rasa cam dwarf gilaa walaupun besar sebenarnya sebab tatau camana nak join kepala gila dak2 kat tempat keje aku nie.haha! Alhamdulillah dah 1 week nie haa da nampak daaa aku nyer nak bising..kui3..! senang cerita aku suka laa dengan dyorang and seriously happy! hehee ^__^ actually before tu kan aku kata pi cari keja dengan kezen aku ain tapi dia ja yang dapat kat tesco tu and toksah laa tanya aku pasaipa sebab aku pun malas nak amek tau sebab aku dah nampak daa apa hikmah di sebalik aku tak dapat keja situ.sebab aku gembira dan kenyang makan kepsi tetiap hari.wehh seminggu keja pun da muak camana nak keja berbulan niee??hahaha! XD

okay sebab aku nie under training lagi maka aku keja jadi buzzer 5-11.30..okay malam so that means aku kena buat closing and seriously I tell you penat kottt..tapi ntah aku tak rasa pressure mana so happy ja laa..cuma dalam dua tiga hari pertama tu badan nie culture shock kud tetibe kerja kuat pehh migrain tak menahan.lagi syokk abah kann demam selsema batuk pe semua dah jangkit kat aku. nie pun aku still sakit tekak and selsema. nasib baik tak effect keja sangat..haha!

ahah balik keja mandi pe semua makan bukan nya mata aku mau tido macam sekarang nie.memang payah dah orang insomnia cam aku nie.tido yang nikmat pun boleh jadi masalah.tu abah kata kat aku tido tak betul tu yang boleh dapat migrain.. T____T wuuu betul lah abah dah 6 tahun duk hostel 7 tahun aku ada masalah tidur.agak2 aku nie normal ke tak ekk?? wuuuuu *mata panda* =.="

dan aku sememangnya berusaha mengawal diri aku dari contact kau punn..haha tak bagi salam apa tetibe cerita pasal dia nie. haihh payah baru drastik kejap langkah aku amek nie haremmnn aku yang nak mati rindu sorang2 cam pompuan gila. err O__O tapi aku rasa kalau aku tak like status kau ritu kompom kau tamau tegur aku gak kann..kau kan ego tinggi..pffttt! *sory perli hang* tapi ntah kadang2 aku nie nampak salah dia jaa salah aku ntah2 berkoyan koyan agaknya ekk..adeihh *batu besar jatuh atas kepala* ahh apa2 ja laaa aku nak cakap kat hg hidup kita tak selalu ada peluang yg akan datang kat kita. ikut kata hati hg yg TANPA EGO tu insyaAllah perkara baik akan menyusul.jgn jadi cam aku nie takut sangat nak amek risiko last2 diri sendiri yang terkontang kanting. okay daa tu jaa bye.



Assalamualaikum dan saya dah pun menjawabnya Waalaikumussalam.dan sila percaya memang sejam kemudian baru perasan message tu n__n

No comments:

Post a Comment