Wednesday, May 23, 2012

Playing Games

Kalau baca title wahh macam banyak masa free pulak aku nie ekk..Hahaha tapi ingat saya bukan seorang penganggur seperti anda EH ?! terasa kee?? kuikuikui..! xD Ntah makin aku kerja nie makin banyak pulak masa yang aku spend dengan my beloved toshie nie. Bukan apaa online satu hal yang lagi banyak hal nie mood aku nak main game dah high sangat daa.. Hahaha gaya cam aku high amek ganja pulak =.=" 

Selalunya aku main game Zombie vs Plants yang aku taktau ar bila nak habis. Penat aku main siap emo-emo dah haa tapi tak jugak abeh level dia.. Pening pulak aih.. Lagi satu Magic Farm Ultimate Flower. Aku suka sangat game nie sampai ini merupakan kali kedua aku main after dah menang aritu main kat lappy Abah. And cerita pasal farm teringat zaman-zaman awal keghairahan pengguna social network berpindah dari myspace ke facebook, semua dok gila main FarmVille kann..Alaa kau jangan nak membohong aku tau kau mesti penah main punyaaa.. Kegilaan terhadap farmville nie sampai makcik dgn akak2 aku nie semua dok membanjirkan diri kat facebook. Dan PERHATIAN kerana farmville jugak lah Abah boleh ada account facebook nie. Hahaha lawak kann.. >__<  Mana tak nyaa duduk kat hall tu ada 3 beradik tiga2 tu laa pegang laptop tengah menanam pokok itu pokok ini harvest sana harvest sini. Sampaikan ada sorang foreigner named Santhanam from India kenal me,Kak Emma and Kak Yong as siblings and he always keep in touch with us. Aku pun rasa okayy je dgn beliau nie sebab pangkat bapa and seriously he's VERY KIND. 

Dan sejak aku dah belajar kat johor time form4 aku telah meninggalkan semua hiburan tersebut masa after SPM laa actually baru aku aktif semula. Or actually aku rasa after PLKN sebab time tu semua duk rindu-rinduan kat FB. Okayy cukup cerita aku dah menyimpang. 

Back to cerita game tadi, haa sekarang nie aku tengah main angry birds. Hahaha takdelah lagu jaa angry birds tapi game nya bukan pasal burung yang kemarahan tu pun..main click2 kat telur emas tu untuk dapatkan point. Aku jumpa game nie kat GushCloud, a place lebih kurang macam SaysDotMy every click kita dapat duit cuma GushCloud nie untung lebih sebab dia bayar dalam USD. Gmae nie nak promote Singapore Cable Car actually and korang boleh try tengok game dia kat SINI. Please CLICK HERE. This is the website for Singapore Cable Car tu. Gaya aku main benda alah nie kalau dapat menang boleh pulak kann aku nak pi Singapore tu. =.=" Tapi entah aku tetap bersungguh dengan menempatkan diri aku antara top 20 tu kann.. :3 

So playing games is one of my major doing for right now selain dari pi kerja kepsi sana tuu nak kumpul duit beli phone baru.Haha tak pun kawen dengan anak dato yerrr bak kata orang tu..pfftt sekarang dak kuasa aihh aku nak pikir pasal kahwin. Sakit kepala layan soal hati. Okayy dah nak cerita sikit ja nak masuk tidur dah lagi 13 jam aku nak masuk keja. Hahahahahahahahaha..! ^___^ 

Wassalam. Goodbye. Tata.

No comments:

Post a Comment